Blog

Aqua2Dental: voor en door professionals

In de afgelopen jaren is Aqua2Dental een betrouwbare speler geweest voor een snel groeiend aantal praktijken in Nederland. Onze grote kracht is onze microbiologische kennis, waardoor we praktijken van een goed en betrouwbaar advies kunnen voorzien. Dit heeft er toe geleid dat het overgrote deel van onze klanten inmiddels aan de norm van 100 KVE/ml voldoet. Vanzelfsprekend zetten we deze betrouwbare dienstverlening ook in 2018 voort.


Zelf het water testen

Veel van onze klanten stellen de vraag of ze ook zelf de testen kunnen inzetten en analyseren. Volgens de nieuwe WIP richtlijnen mogen praktijken ook zelf testen, dus het antwoord is ja. Wel dient u dan te beseffen dat zelf testen nauwkeurig moet gebeuren, om een betrouwbaar resultaat te garanderen. Wij adviseren dan ook om onze cursus “Zelf nauwkeurig het water testen” te volgen. Ook zijn er extra laboratoriumhandelingen nodig om tot meer dan 1000 KVE/ml te komen. Dit is op te lossen door alsnog van onze geaccrediteerde test gebruik te maken, indien het resultaat meer dan 10000 KVE/ml bedraagt.

Vanaf januari 2018 kunt u ook bij ons starterspakketten en navulverpakkingen kopen. Deze kunt u hier bestellen: http://www.aqua2dental.nl/webshop

Tot slot wensen wij u en uw team een succesvol 2018 toe!

 

Dr. HE van Beurden, directeur eigenaar en microbioloog