Over Aqua2Dental

Aqua2Dental: verrassend anders

Er zijn meer bedrijven die de kwaliteit van het unitwater kunnen controleren. Aqua2Dental onderscheidt zich door een professionele en wetenschappelijke aanpak. Door onze kennis van de microbiologie weten we veel af van waterkwaliteit en hoe deze te verbeteren.

Veel praktijken komen bij ons terecht omdat ze de waterkwaliteit niet onder controle kunnen krijgen. In veel gevallen lukt het ons wel. Dit komt omdat we meer dan gemiddeld verstand hebben van microbiologische processen.

In ons laboratorium zijn we dagelijks bezig met waterkwaliteit. We bestuderen hoe bacteriën zich gedragen in een tandartsunit. Onderzoekers zijn dagelijks bezig met de vraag hoe de waterkwaliteit het beste onder controle gehouden kan worden en welke beheersmaatregelen hier voor nodig zijn. Hierbij maken we onderscheid tussen units die aangesloten zijn op het collectieve systeem en units die gebruiken maken van een flessensysteem. Voor beide systemen zijn andere beheersmaatregelen noodzakelijk.

Daarnaast is iedere klant belangrijk voor ons. Of u nu eigenaar bent van 1 praktijk of u hebt een keten van 100 praktijken. Wij zullen ons altijd maximaal inspannen om een goed resultaat te bereiken.