Aqua2Dental is vanaf nu gestart!

Aqua2Dental is vanaf nu gestart!

15 januari 2016 Uncategorized 0

Aqua2dental - logo

Na maanden van voorbereiding introduceren wij Aqua2Dental: voor en door professionals!

Aqua2Dental is een spin-off van Bio2Dental en richt zich helemaal op de kwaliteit van het water in uw praktijk. Vooral afgelopen jaar werd duidelijk dat waterkwaliteit steeds belangrijker wordt. Dit komt niet alleen door de nieuwe WIP richtlijnen die er aankomen, maar ook door een bewustwording dat het belangrijk is om de kwaliteit van het praktijkwater op orde te hebben.

Redenen genoeg om Aqua2Dental op te richten. Bij Aqua2Dental kunt u terecht voor alles wat met waterkwaliteit te maken heeft. Van (gecertificeerde) watertesten tot keerklepcontroles en van chemische desinfectie tot risicoanalyes. Wij kunnen u helemaal “ontzorgen” zodat u geen omkijken meer naar uw praktijkwater heeft.

Wij werken samen met de volgende bedrijven:

logo scherp

 

Bio2Dental: professionele diagnostiek op het hoogste niveau.

 

CAG

 

CAG: een landelijk opererend Test-, Inspectie- en Consultancy  (TIC) bedrijf.

 

Vitens

 

<a href="http://www.vitens.nl/overvitens/Paginas/default.aspx#.VpjDIRXhCUk" onclick="__gaTracker('send', 'event', 'outbound-article', 'http://www.vitens.nl/overvitens/Paginas/default.aspx# best tablets for weight loss.VpjDIRXhCUk’, ‘Vitens’);”>Vitens: winnen, zuiveren en leveren van drinkwater aan meer dan 5,5 miljoen klanten. voeren gecertificeerde watertesten uit.